12e DIA Descobrint la Bellesa Oculta de Boston

Hola a tots, amics i amigues! Avui ens endinsem en una aventura emocionant per explorar la fascinant ciutat de Boston. Una ciutat que amaga una bellesa oculta enmig del seu estil megapijo i urbà. Acompanyeu-me mentre us narro la meva experiència en aquesta ciutat vibrant, i us dono alguns consells valuosos per gaudir de tots els racons màgics que ofereix. Així que prepara't per viure un viatge ple d'emocions, descobriments i diversió a la ciutat més antiga dels Estats Units.

El Primer Encontre amb la Megapija Boston

Un cop arribat a Boston, la primera impressió va ser sorprenent. La ciutat respira un aire megapijo i ultramodern, on fins i tot els llocs més quotidians són encara més fashion. El nostre hotel també no es va quedar enrere, oferint-nos un estil hipermegapijo que ens va sorprendre gratament. Tanmateix, com a totes les ciutats desenvolupades, l'accés a internet no era gratuït, però amb una mica d'astúcia, vaig trobar una connexió desprotegida.
Boston

Descobrint els Encants Històrics de Boston

Un cop establerts a l'hotel, vam sortir a explorar aquesta ciutat amb una rica història. Boston va ser el punt de partida de la Guerra d'Independència dels Estats Units, i caminant per els seus carrers em vaig adonar de l'atmosfera carregada d'emoció històrica. 

Una línia de color vermell pintada al terra ens va guiar a través dels llocs d'interès més importants. Vam començar pel Common Park, un pulmó verd de la ciutat, que, tot i ser més petit que Central Park, ofereix un lloc ideal per relaxar-se.
BostonDesprés de passejar pel parc, vam visitar l'antiga seu del govern de Massachusetts i altres punts històrics com el King's Chapel i el Boston City Hall. 
Va ser com si el temps es detingués per un moment, i ens vaig imaginar com hauria estat viure en aquesta època passada. És increïble com cada edifici té una història única per revelar.

Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston

La Experiència Pijo-Chic de Boston


Boston també ofereix una experiència contemporània que no es pot passar per alt. Hem visitat Faneuil Hall, un antic mercat reconvertit en un espai pijo amb botigues de moda i restaurants atractius. Tot i que els preus són més elevats que a Nova York, l'ambient chic i exclusiu val la pena.


Boston BostonUn altre barri que no et pots perdre és Little Italy, que em recorda la Barceloneta, però amb un toc més elegant i ple de referències al futbol. 
Boston

Els restaurants i botigues mostren amb orgull les seves imatges de la victòria italiana al mundial de futbol del 2006. La seva atmosfera animada i acollidora et farà sentir com a casa.

Boston Mes tard em passat per el Garden,Bostonon juguen el Celtics de futbol aeri(basket) pero em deixat la visita per dema. 

Un Encontre Cultural a Chinatown

I ara, deixeu-me portar-vos a un viatge al cor de la cultura oriental a Chinatown. Amb una gran presència de restaurants xinesos, vietnamites i coreans, aquesta àrea està plena de colors, aromes i sabors. Un lloc ideal per provar delícies culinàries exòtiques i fer un viatge culinari al sudest asiàtic.

Boston Aqui fot moooooooooooooooooolt de fred,pero molt eh???una passada,el fred et talla les orelles,no ets capaç ni de fumar per no gelarte les mans,i a sobre fot un vent...pero es lo que hay,pitjor estariem pencant. Ahhhhhhh!!!Tambe hem anat en metro,tot i ser molt curtes les distancies(o ens ho semblen a nosaltres despres de NYC). Resulta que el metro aquet es el mes antic d' America i ens feia gracia, a part de perque tenen calefaccio tambe.Boston Ara acabo de descobrir de qui es la linea que estic utilitzant,es del hospital que hi ha al costat,bona gent. Be,marxem a fer una volta a veure Boston la nuit.

Una Nit Màgica a Boston

No podeu marxar de Boston sense descobrir la seva màgia nocturna. La ciutat es transforma amb llums que il·luminen els carrers i ens conviden a explorar noves aventures. L'escena nocturna és vibrant i diversa, amb opcions per a tots els gustos. Així que prepareu-vos per una nit inoblidable a la ciutat que mai dorm.



   
                          






 


 

 

2 Comentaris

Unknown ha dit…
Òstres desconeixia això del te.. podríem anomenar-la "guerra del et".

BON VIATGE
ddriver ha dit…
TONDO
JO QUAN HO VAIG LLEGIR PER PRIMER COP ANAVABUSCANT CAMIONS DE REPARTO DE TE.PER TALLAR-LIS EL PAS I TIRARLOS AL AIGUA I COMENÇAR A SER LLIURES