PLANEJANT VIATGE A ESCOCIA E IRLANDA

Tot i que la URL d’aquest bloc, posi viatges sense futbol, aquest viatge l’explicarem aquí, ja que al posar viatges sense futbol em referia a viatges sense anar a veure el Barça.

El segon objectiu del viatge es veure el partit CELTIC vs RANGERS i evidentment el primer veure el meu amic Stephen i la seva familia.

Ja es comença a tancar tot ho del viatge.

Estaré els dies d’Escòcia a casa seva i ell em farà de guia pel país, entre els llocs que diu que em portaran un em fa il·lusió en especial, es St.Andrews. St.Andrews es on va néixer el golf i el camp mes important d’aquest esport.

El dia 3 de gener a Celtic Park a veure el Derby i desprès uns dies per Escocia i encara no se si volaran amb mi cap a Irlanda o que, era una proposta seva venir amb mi i fer-me de guia allà també, ja que els seus pares viuen allà.

La primera nit, vindré de pencar tota la nit de cap d’any i he preferit arribar i tancar-me a un hotel i dormir i dormir i ja ens veurem el dia 2, a mes crec que es un dia per estar en família i no voldria de destorbar-los.

He agafat un hotel al centre de Glasgow, al costat de Central Station, hotel que ja conec pero ja tenim la primera sorpresa. El dia 1 de gener, festa nacional, no hi ha transport públic!!

L'avio aterra a Glasgow Prestwick i no tinc combinació per arribar a Glasgow. Només hi ha taxis i mes de cent pounds em costaria el viatge. Total que ho he tingut que canviar tot i quedar-me a dormir a Prestwick.

Curiosament el dia 1 no hi ha trens ni busus i el dia 2 no hi ha vols Girona – Glasgow.

El vol Glasgow – Dublín ja el tinc i costa la friolera d’una Lliure Starlina!! Que gran es el Sr. Ryanair.

L’idea de volar desprès de Dublín fins a Tenerife a veure el Barça, de moment esta en stand by. Els colegues hi van pero jo es que necessitaria un munt de maletes, a Escòcia e Irlanda al gener ha de fotre un fred... i desprès una maleta d’estiu per Tenerife, ja veurem a mes el pressupost serà el que serà.

1 Comentaris

Xitus ha dit…
Jo vaig volar a Prestwick a l'abril (potser tu ja hi has volat abans). Has fet bé de quedar-te allí, un taxi fins al poblet serà poc temps, en canvi fins a glaschu hi ha tela.
Jo vaig dormir a un B&B allí, i sopar en un restaurant hindú. Molta quantitat.