dimarts, 15 de febrer de 2022

COMPTE AL ESCOLLIR UNA COMPANYIA AEREA

Comencem el diari del proper viatge, i el començo uns dies abans de marxar perquè el que ha passat també forma part del viatge.

Tenia un article preparat de com buscar vols però encara no esta acabat i mentrestant el preparava fa uns dies em va passar això, ara ja en portes de marxar esta mes que solucionat però al final ha estat mes despesa.

Després de seguir tots els rituals de buscar un vol barat, amb una vpn, o una finestra d’incògnit com et diuen, esborrant cookies, mirant amb altres monedes per fi tenia el vol perfecte d´anar i tornar ben barat però no m´agradava amb la companyia que el tenia, amb Vueling.Durant la meva feina he escoltat moltes putades que han fet aquests a molts clients, deixant-los tirats i mil pel·lícules. Però be, esperem que no passi res.

Al cap d´uns dies de contractar-lo, m´envien un mail que el vol de tornada no seria el dia previst sinó al endemà però a mi no m´anava be per tema de metges. Si no hi estava d´acord en donaven l’opció de tornar-te el calers.

Guai, demano que m’anul·lin el bitllet i em tornin la pasta i si, cap problema però els cabrons nomes et reemborsen el vol de tornada perquè el d´anada no esta afectat.

O sigui que m’envien a una ciutat i després torna nadant o buscat la vida. Jo crec que m´haurien tingut que donar l’opció de tornar-te tot el bitllet, l´anada i la tornada, com a mínim oferir-te l opció.

Doncs res, tinc un bitllet d´anada i res mes, començo a buscar altres companyies per un vol de tornada i em trobo el bitllet d´aquesta mateixa companyia, nomes tornada al doble del que jo vaig comprar anar i tornar, o sigui que han vist que hi havia demanda i m´han tret el bitllet i l´han fotut a la venta mes car.

Al final he trobat un altre vol que em torna a Valencia i no ha Barcelona, millor mes a prop de casa.

Si ara tinc aquesta avantatge vivint aquí tinc Barcelona, Reus i Valencia a tir per fer vols, be i el aeropuerto del abuelo aquí a Castelló però allò fa molts pocs vols i pocs destins.

Hi ha companyies com Ryanair que tothom les critica i el seu negoci es el que es, vols barats amb mínims, si vols maletes paga, si vols seient paga tot tot t´ho intentaran cobrar però esquivant aquests temes a totes les pagines de contractació del vol, pagaràs el que t´havien dit.Nosaltres vàrem fer servir contínuament Ryanair durant uns anys, seguint el Barça per tota Europa i si tenies que anar en compte amb el pes de les bosses, amb quin equipatge duies però si salvaves això et portaven i et tornaven i nosaltres no se si van ser 5 o 6 anys seguits i mai ens van deixar tirats.

L’única limitació era segons on jugava el Barça, hi havia destins que no arribaven però allà teníem Alitalia perquè ens portes a Bulgària etc.

Però vueling, jo recordo uns clients que vaig portar al taxi que venien de Reykiavic, que l´avio que els tenia que recollir, aquell dia no va anar i els van deixar allà, després anaven venint vols de la companyia però com no hi havia places, als primers els anaven deixant allà i s´hi van passar uns quants dies esperant.

O sigui encara haig d´estar content, que m´ho hagin dit abans de sortir i no deixar-me tirat allà. No voleu amb Vueling.