RESUM DE NAPOLS

ddriver
0

RESUM DE NAPOLS

 


El resum del viatge, es que ha superat en molt les expectatives que m´havia posat.

La veritat es que el viatge es nomes la primera prova de una cosa molt gran que be, falta una segona prova i ja decidirem.

Tothom em deia on has de viatjar sol? Es molt perillós anar sol pel mon.. T´agobiaras .. etc i mil mal auguris mes.

Viatjar sol nomes ho havia fet pel interior del Perú per on tenia contactes als llocs on anava i no era ben be això i a més allà anava a muntar una xarxa logística per uns agricultors amb ho que tenia el cap bastant ocupat fins que tot es va enfonsar.

Viatjar sol, no diré les tonteries que he llegit a alguns llocs com que et descobreixes a tu mateix i bla bla bla molta filosofia de auto ajuda.

Al menys per mi ha estat diferent, ja em conec prou, jo visc sol o sigui que nomes canviava l´escenari però amb coses a fer cada dia, coses que m’agraden, conèixer llocs, veure llocs històrics, veure com funciona una ciutat diferent, adaptar-te a ella..

Ha estat una experiència curta, poder per això que em deia tothom, on has d´anar sol?, la següent prova serà mes llarga i mes difícil encara, aquí poc o molt entens el idioma mes o menys, l´alfabet, les costums...la propera es diferent en tot.

Viatjar sol et dona la gran avantatge de fer el que et dona la gana en tot moment, si vols descansar descanses, si vols menjar menges, si vols conèixer llocs ho fas, tot sense tindre que negociar res amb ningú i esta pendent del que als demes els agrada.

Parlar amb gent? Doncs potser he parlat amb mes gent que aquí a casa durant el mateix període de temps, també per necessitat, també perquè estas mes temps al carrer, en cap moment he tingut la sensació d´estar agobiat perquè no tenia a ningú amb qui compartir.

Un altre tema que et diuen quan expliques que vas a Nàpols, on has d´anar? Allà t´atracaran, et fotaran un tiro, hi ha molta delinqüència i molta violència, no se, estava pensant en comprar-me un revòlver pel viatge.

Doncs ben al contrari, com a  tota Itàlia son una gent encantadora, que si poden t´ajudaran en tot el que pugin, fins i tot acompanyar-te als llocs si fa falta.

Evidentment a la nit t´oferien de tot pel carrer, el mateix passa al port olímpic, al raval o a la ribera. Si tu no els robes el que intenten vendre no tindràs problemes, simplement dient no gracies, tot esta be.

Aquesta gent que et diu que es un lloc perillós estic convençut que mai han estat allà.

El mateix ens va passar al viatge a EEUU, tothom acollonin-te amb Nova York, cuidado amb el bronx, doncs la sort va voler que un metro se´ns espatlles al bronx i tinguéssim que caminar pel bronx i perdre´ns i la veritat, el mateix, ens van indicar fins a un altre metro i no vam tenir cap problema, a la matinada sense cap problema agafàvem el metro i mai ens vàrem sentir intimidats, doncs aquí el mateix.

El que un ha de saber, primer no deixar-se influenciar per les pors dels demes, tindre les precaucions lògiques com tindries a Barcelona o qualsevol ciutat i sobretot pensar i saber que al mon hi ha mes gent bona que gent dolenta.

Dit tot això, Nàpols m´ha encantat, mes del que m´esperava. A mes he fet dos coses que feia anys que volia fer i sempre per una cosa o altre no havia pogut, anar al estadi de Sant Paolo (Ara estadi Diego Armando Maradona) i visitar Pompeia.

A mes Nàpols t´ofereix unes vistes increïbles del mar Tirrè i del mont Vesuvi, es hipnòtic mirar-lo, a mi em tenia fascinat aixecar la vista i veure el Vesuvi.

L’únic dolent d’aquesta prova ha esta el meu esta físic, també es cert que en aquets pocs dies he caminat 51kms, segons el compte passos del mòbil però no se si ha estat el meu estat físic o els meus problemes pulmonars, que m´han fet patir en alguns moments, sobretot pujades i escales

Però això s´ha d´arreglar d’aquí a la propera prova o prendre’s el tema amb mes calma, el tema, i dedicar-li mes dies al viatge, si en 5 dies no arribes millor fer 10 i que et sobrin dies i veureu tot a un ritme mes relaxat, però be, ja aniré veient.

El transport públic es molt mes barat que aquí, tant metros com trens, com funiculars.

No es tant gran la xarxa potser però arribes a tot arreu fàcilment i si preveieu fer varis viatges en un dia us trèieu el bitllet “giornalero” i amb 3.50€ durant el tot el dia podeu viatjar tant com vulgueu en metro bus O funicular.


I el menjar? En serio Jorge? Pizza Margarita, paninis i Ragú però sobretot pizza i paninis. A les pizzeries no pagareu mes de 7 o 8 euros per unes pizzes espectaculars i 3 euros si es per emportar però igual de gran. La millor pizza del mon a de Michelle.

En fi, una ciutat fantàstica i una zona amb molt a oferir, mínim 10 dies hauria de ser el viatge. Si teníeu la oportunitat de anar-hi, no escolteu a ningú que es ho foti les seves pors a sobre i aneu sense cap por.


   
                          


 


 

 

 

Publica un comentari a l'entrada

0Comentaris

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*