Boston La línia de la Independència

Nova York és una ciutat que ens ofereix moltes possibilitats, la veritat, infinites possibilitats i no ens l'acabaríem mai. Igual que no acabaríem mai les excursions des de Nova York. 

Una opció que té és visitar altres llocs no gaire llunyans per com està ben comunicada la ciutat. Algunes de les visites que s'acostumen a posar en paquets turístics quan un va a Nova York, solen ser Niagara falls, Boston, Philadelphia o Washington DC. 

Avui anirem d´excursió a una altra ciutat de renom al país, una ciutat carregada d´història i fàcil i còmoda de visitar, Boston.

COMO ANAR

En avió

Actualment els preus dels avions no són orientatius de res amb la pandèmia del Covid, pots trobar preus baratíssims com a preus desorbitats. Jo us recomano que entreu aquí, en el moment que decidiu anar i busqueu vols i seran preus reals al vostre moment. El vol de Nova York a Boston dura normalment 1h i pocs minuts.

En cotxe la millor manera de fer excursions des de Nova York




Una opció que us dóna molta llibertat és llogar un cotxe, a la ciutat no us farà molta falta el cotxe, ja que és fàcilment visitable a peu, les distàncies no són tan grans com a Nova York però a la tornada, per exemple, us permetrà tornar per la costa i veure pobles increïbles. 

Aquesta opció jo la vaig fer perquè estàvem a un Road trip. Nova York – Boston són 218 milles, la qual cosa venen a ser 350kms.

Tren una bona manera de fer excursions des de Nova York

Amb sortides des de Pen Station teniu trens que us aproparan a Boston. La companyia Amtrak és la que s'encarrega de la línia i podeu reservar gairebé amb un any d'antelació els bitllets. 

Amb el tren hi ha dues opcions per agafar la línia Acela exprés, res a veure amb l'alta velocitat europea. El trajecte amb aquesta línia us deixarà a Boston en 3 hores i mitja. 

Els preus solen ser al voltant dels 200$ anada i tornada.

 

Trens regionals a Boston

És una opció encantadora viatjar amb tren però els preus no són competitius comparats amb altres mitjans de transport. Si voleu reduir costos, teniu els trens regionals que paren a moltes estacions i en 4h i mitja us deixen a Boston, el preu és la meitat que amb la línia Acela exprés. 

Els Estats Units realment deceben una mica pel que fa a trens i això que el gran salt del país va ser gràcies al ferrocarril. 

Aquí els trens de mercaderies són la prioritat i us podeu passar en una estació minuts i minuts veient passar vagons d'un tren de càrrega. En aquest país si apostessin decididament per l'alta velocitat, tindria molt de sentit a causa de les grans distàncies però no estan gaire per la feina.

Autobús

Sens dubte, l'opció més barata, un bitllet d'anada i tornada el podem arribar a trobar per uns 35$ en compra anticipada. Són més de 4h de trajecte a Boston us deixaran a South Station. La sortida de Nova york dependrà de que companyia escolliu, pot ser des de la 10th  fins a Cannal street Algunes companyies que fan el trajecte són Lucky Star, Peter Pan Bus, Megabus o Boltbus.

Excursió Organitzada

Sincerament és la més còmoda, no haureu de pensar, us recolliran a prop del vostre hotel i us portaran directament als llocs que heu de visitar i us estalviareu això, l'essència de viatjar, organitzar-t'ho tu, perdre't per una ciutat, descobrir racons que no són als tours. 

Però això dependrà també del temps que tingueu, és una opció vàlida per anar a tret fet i fins i tot estalviar diners. A més, tindreu els guies en Espanyol. És una manera molt pràctica de tenir almenys una visió de la ciutat.

Quant de temps dediquem a Boston?

Boston amb què estigueu dos dies ho veieu de sobres tot, el centre es visita molt fàcil.

Com moure's

Sens dubte, una de les gràcies de Boston és que es recorre fàcilment a peu. Necessitareu agafar metro o transport públic per anar fins a Harvard o East Boston. 

Si podeu no us perdeu el metro de Boston. Conegut pels locals com a ”T” pel seu logo comercial. Una de les característiques d'aquest metro és que va ser el primer dels Estats Units, fins i tot abans que el de Nova York.

La visita, comencem una de les excursions des de Nova York

Boston és la ciutat on va començar tot per aconseguir la independència del Regne Unit. Samuel Adams i John Hanckok, eren d'aquí, són dos dels signants de la declaració d'Independència i ells ho van començar tot. 

Tot va començar amb la indignació dels colons per les pujades de taxes del Te dels britànics i la protesta va començar llençant al mar totes les mercaderies de Te que arribaven al port de Boston. 

A aquesta rebel·lió se'n va anomenar Boston Tea Party i va començar a la guerra d'independència en caure la ciutat en mans rebels.

Boston’s Freedom Trail o la línia de la independència

Freedom trail és un camí de tan sols 2.5kms que van de Boston Common fins a búnquer hill monument. Al llarg del recorregut podrem veure 16 llocs emblemàtics de la ciutat.



   
El recorregut és molt fàcil de seguir, a terra hi ha una línia de maons vermells que seguint-la us anirà portant a tots els llocs interessants.

BOSTON COMMON PARK

excursiones desde Nueva York


 Aquí comença la ruta, en aquest magnífic parc públic al ben mig de la ciutat. En aquesta ciutat durant molts moments tindreu la sensació de no ser als Estats Units, més aviat a qualsevol ciutat de les illes Britàniques.

STATE HOUSE

Al mateix parc, de banda, ja la veureu la Massachusetts State House, aquí és la seu del govern de l'estat de Massachusetts.

excursiones desde Nueva York


  

PARK STREET CHURCH

Si seguim envoltant el parc ens trobarem amb el Park Street Church. Té la fama des de sempre, de ser una Església socialment avançada, al seu moment ja es va implicar contra l'esclavatge.

CIMENTIRI GRANARY

Just al costat de l'Església tenim aquest petit cementiri on hi ha enterrats els revolucionaris John Hanckok i Samuel Adams entre d'altres.

KING’S CHAPEL

Seguint la línia vermella ens trobarem tot seguit amb aquesta Església, on està enterrat el primer governador colonial de Massachusetts.

Old City Hall

excursiones desde Nueva York

Va ser l'ajuntament de la ciutat fins al 1969. Aquí trobarem una estàtua de Benjamin Franklin que va néixer a la ciutat de Boston.

OLD CORNER BOOKSTORE

Als anys 1800 va ser un centre literari molt important que reunia personatges de la literatura. Actualment és un centre de restauració.

OLD SOUTH MEETING HOUSE

excursiones desde Nueva York


Casa on es reunien els revolucionaris per planificar les revoltes.

OLD STATE HOUSE

excursiones desde Nueva York



 Envoltada de gratacels trobem l'Antiga seu del parlament de l'estat de Massachusetts.

BOSTON MASSACRE SITE

Just al costat tenim el setge de la matança de Boston, on els britànics van matar 5 homes enmig de la multitud, en unes protestes per l'enviament de tropes per reforçar les mesures de la Tea Tax.

FANEUIL HALL


excursiones desde Nueva York



És un mercat construït el 1742, actualment segueix sent un mercat darrere de Faneuil hall i lloc per prendre alguna cosa als seus innombrables locals. Antigament també era mercat a la planta baixa, a la segona planta solia reunir-se Samuel Adams amb els colons per convèncer-los que s'unissin a la causa revolucionària.

CASA DE PAUL REVERE

Després d'haver menjat alguna cosa al mercat la nostra següent visita ens portarà a la casa museu de Paul Revere, un altre revolucionari

OLD NORTH CHURCH

Una altra Església de l'època, que solia visitar Paul Revere i ens deixa a les portes d'un dels barris més encantadors de Boston.

LITTLE ITALY

Just darrere d'Old North Church tenim un dels barris més encantadors de Boston al costat del mar, little Italy. Little Italy A mi personalment em recorda molt la Barceloneta de Barcelona, ​​però molt més pijo i amb més nivell però igual d'encantador. 

Aquest barri no té res a veure amb la línia vermella que estem seguint en aquest recorregut però cal veure'l.

excursiones desde Nueva York


  

BOSTON CELTICS

Si continuem per la línia de la independència ens porta a Washington Street per creuar pel pont a l'altra banda del port i seguir la visita. 

Però si gireu la mirada a l'esquerra abans del pont teniu The Garden, el pavelló dels Boston Celtics, si teniu la sort que us coincideix, no estaria malament veure un partit de la NBA. Sinó també ho podeu visitar tret que tingueu la sort que vaig tenir jo, que no es podia visitar perquè aquella nit actuava Tina Turner.

USS CONSTITUTION

Un cop creuat el pont de N. Washington Street arribareu a la zona del port on podreu visitar l'USS Constitution. És una vella fragata de tres pals de fusta convertit en museu, és el vaixell més antic del món fins i tot en una flota naval.

BUNKER HILL MONUMENT

Aquesta és la darrera parada del circuit de la línia vermella. Monument erigit per commemorar la batalla de Bunker Hill, una de les primeres batalles contra els Britànics. En acabar aquí, som a Charlestown, un barri encantador i adinerat que bé mereix que us perdeu pels seus carrers i ho gaudiu abans de marxar a la propera visita.

HARVARD

Aquí podem anar a buscar el metro més antic dels Estats Units i desplaçar-nos fins a la universitat de Harvard, una de les més famoses del món per no dir la que més. 

La parada de metro per baixar-vos és, és clar, Harvard. En aquest temple de l´educació podreu passejar entre els colleges.

excursiones desde Nueva York

  

RED SOX

Si després de tants dies als Estats Units ja us heu aficionat al beisbol podeu visitar l'estadi dels Boston Red Sox, un dels equips importants a les World Series. Té al seu haver 9 títols.

excursiones desde Nueva York


I fins aquí la visita a la ciutat de Boston, en un parell de dies us sobra per veure-la. Els que heu vingut amb cotxe recordeu tornar per la costa, sobretot si és estiu i ja em direu quin lloc us agrada més. 

El meu favorit és Rockport, al nord de Boston. La costa de Massachusetts és una altra de les excursions des de Nova York.  


   
                          






 


 

 

0 Comentaris