Hotel de Nàpols

Mai havia parlat dels hotels que faig servir quan viatjo però anem a fer un apartat dedicat als hotels. Abans als hotels buscava altres coses com mes comoditats que ara que viatjo sol i no son tant necessàries per mi. El que sempre busco als hotels, a part de preu es que estiguin nets i que estiguin ben ubicats. I a Nàpols vaig fer un bingo tot i la primera impressió.

VESUVIUS TERMINAL

Començarem amb un dels últims viatges que ha estat a Nàpols. Com deia la primera impressió potser et feien venir ganes de pensar-t'ho però com sempre confiava molt amb els comentaris de la gent.


I quan passaves el portal no millorava molt. 



 Però al carrer ja havia conegut al amo, un noi jove molt amable i molt atent, que duran els dies que vaig estar allà, es va preocupar en tot moment que estigues be i no em faltes de rs, espectacular el home.

L'habitació

L´habitació era molt amplia i sobre tot estava neta, molt neta.


Tenia un bon armari, una taula d'escriptori, tv..tot be.



   El bany molt net amb tot el necessari



. El mes espectacular, sobre tot si ets fumador era el balcó. Amb vistes a un carrer qualsevol de Nàpols, al que veies la vida passar i et permetia fumar.



  L´UBICACIO

Això era el millor del hotel, la ubicació. De fet, com tots els cops havia vist molts hotels però ja que la meva intenció era anar a Pompeia I  a Paestum, els altres em feien perdre molt de temps en trasllats per agafar el tren. 

De fet quan arribes de viatge ja ho agreixes, el bus del aeroport et deixa a la Piazza Garibaldi i l´hotel el tens a menys de 10m caminant des de allà. Sobre tot per els que van carregats esta molt be. 

Després per anar cap el centre des de Garibaldi, tenies el metro a la mateixa piazza Garibaldi. Aquí s´ajuntaven dos línies de metro i va ser perfecte, una per anar al centre i l´altre per anar al futbol o també a la zona de Margelina.

  https://www.booking.com/hotel/it/vesuvius-terminal.en.html?aid=7955010&no_rooms=1&group_adults=2

Mes articles de Nàpols clicant aquí.

Per anar a Pasetum o a Salerno tenies trenitalia al mateix lloc on parava el bus del aeroport , a Napoli Centrale. I per anar a Pompeia a 25mts del hotel tenies el tren de Porta Nolona que es el que va a Pompeia Scavi i a Ercolano.

Restaurants

Be, n'està ple sobre tot a la piazza Garibaldi, des de McDonald's al que vulguis, hi ha molta varietat i a uns 7m caminat en direcció contraria a la plaça pots anar a sopar a de Michelle, el que diuen que fot les millors pizzes del mon.


   
                          






 


 

 


           

0 Comentaris