Que fer a Niagara Falls

Ets a Nova York i et sobren 2 o 3 dies?? Doncs segueix-me, marxem cap a l'aeroport i d'excursió a Niagara falls des de Nova York. Passarem aquests 3 dies visitant un dels espectacles més grans de la natura, les cataractes de Niagara.

COM ARRIBAR A NIAGARA FALLS

Podem viatjar allà amb tren, amb bus o amb avió. La meva recomanació és que busquis un vol barat a Toronto o Búffalo. 

També es pot viatjar amb tren (uns 90$ per persona) i amb bus (tota la nit viatjant). Sincerament nosaltres vam trobar vols per 45$ per trajecte, no val la pena buscar una altra alternativa. 

Els vols et poden deixar a Búfalo o a Toronto, segons triïs, entremig hi ha les Niagara falls. A partir d'aquí hem de decidir on ens volem allotjar. A Niagara o a Toronto? Buffalo a part d'un enorme edifici de l'ajuntament i molt de fred no en té gaire més. 

Toronto és una bona opció si la intenció és visitar aquesta moderna ciutat i les cataractes del Niàgara. Si només ens interessa visitar les cataractes l'opció és el mateix Niagara, un poble dedicat únicament a les cataractes, és una mena d'Atlantic City sense platja.

Aterrant a Búffalo per a la vostra excursió a Niagara falls des de Nova York

A l'aeroport de Buffalo hi ha busos directes a Niagara falls per 17$. El problema és que hi ha pocs busos al dia. També hi ha els autobusos de línia en què el recorregut us sortirà per 4$. 

En aquest cas haureu d'agafar el bus 24 fins a Buffalo i allà canviar de bus i agafar el 308 que us portés a Niagara falls. La millor opció sens dubte és la de llogar un cotxe i moure-us al vostre aire.

Aterrant a Toronto per a la vostra excursió a Niagara

Si viatgem a Toronto tenim moltes opcions a l'aeroport per traslladar-nos a la ciutat i muntar-hi el campament base. Per començar a l'aeroport de Toronto tenim un tren gratuït per moure's entre terminals i ens servirà per moure'ns cap a l'opció que decidim que farem servir per arribar a la capital.

1 – tren

Cada 30 minuts tenim un tren des de les 5 del matí cap a la ciutat. Heu de buscar Train Up Express. Aquest tren per 12$ us portarà a Union Station a Toronto. Per als menors de 12 anys és gratuït.

2 – Busos

A l'aeroport hi actuen diverses companyies de busos per al vostre transport. Les tres principals que us portaran a Toronto són Go Transit, myway (mississauga) i TTC (Toronto).

3 – Llogar un cotxe

Si voleu veure Toronto i Niagara falls serà la millor opció sens dubte. Si la vostra idea és només visitar Niagara, excursió a Niagara Si aquesta és la vostra opció un cop aterreu a Toronto, teniu dues opcions.

1 BUS

La més recomanable és Niagara Airbus suttle que en 90 minuts us deixés a Niagara falls. El cost és de 120 Dòlars Canadencs. 2 TREN Si aquesta és la vostra opció, agafeu el tren Up express, fins a Unió station i allà agafar el tren fins a Niagara Falls. El cost és de 35 Dòlars Canadencs però necessitareu molt més temps.

NIAGARA FALLS



Niagara falls són les cataractes de Niagara, però també és més coses. El riu Niagara és la frontera entre Estats Units i Canadà. Hi ha un pont que travessa el riu i us permetrà canviar de país, això sí, haureu de pagar un peatge de 1$ per persona. 

Niagara Falls no és un poble, són dos pobles amb el mateix nom, cadascun a un costat de la frontera, cadascun ofereix un angle diferent de les vistes de les cataractes. 

Són dos pobles dedicats exclusivament al turisme i ofereixen potser gairebé les mateixes coses, si en un hi ha un Hard Rock Cafè, a l'altre també, si en un hi ha un hotel d'una cadena a l'altra banda també hi és.



Al costat Canadenc teniu Niagara parkway o passeig marítim que ofereix unes vistes generals de les cataractes espectaculars.



Al costat Americà teniu diferents punts de vista de les cataractes molt específics. També teniu la Cave of the wings. 

A banda i banda teniu l'opció de fer el tour amb vaixell fins a la caiguda d'aigua (a la part de baix clar) però el mític vaixell que fa el recorregut és el Maid Of the mist boat tour i és al costat nord-americà. 



El recorregut caminant del Parkway Canadenc fins a Cave of the wings Nord-americà amb el viatge en bot us portarà pràcticament tot el matí però Niagara falls ofereix més coses.

MIRADORS DE LES CATARACTES A L'EXCURSIÓ A NIAGARA

1 – Aerocar Espanyol (Spanish aerocar)

L'aerocar Español és un telefèric construït per un enginyer espanyol fa més de 100 anys. El telefèric va suspès per sobre dels ràpids per 6 cables, ofereix unes vistes espectaculars del riu. El preu és de 13.5$ per a adults i 8.5$ els menors de 12 anys.

2 – Torre Skylon

Un dels millors i més famosos miradors de Niagara falls. A la part superior tenen dos restaurants de preus i nivells molt diferents. A part té un mirador de 360 ​​º que costa 14´5$ pujar i 17.5$ a la nit.

3 – Niágara Skywheel

És una sínia amb més de 50 mts d'alçada, que ofereix unes vistes interessants de les cascades des d'una cabina tancada. El preu és de 13$

4 – Niagara Helicopters l´estrella de la excursió a Niagara

L'opció més espectacular de totes sens dubte i si te la pots permetre, no ho dubtis, veure l'espectacle de la natura des de l'aire és una experiència inoblidable. Els preus van des de 100$ 12 minuts a l'aire, fins a 700$. Allà heu d'escollir la vostra opció.

5 – Wildplay Zipline to the falls

Aquesta atracció és només per a valents, saltar en tirolina cap a les cataractes no és apte per a tothom.

Resum

A Niagara falls teniu opcions de fer multitud de coses, de visites, experiències però si només estarem un dia, aquestes són les més importants a més del recorregut a dalt explicat al voltant de les cataractes.



Una recomanació per no perdre-us res de tot això, aneu en temporada de primavera-estiu. No feu com jo que per evitar multituds em vaig presentar al novembre allà i la majoria de les atraccions estan tancades i la temperatura no és la millor.

CN Tower ultima visita en la excursió a Niagara



Visita obligada si ets a Toronto. Les millors vistes de la ciutat les tindreu des dels 447mts d'alçada que ofereix la torre. Només pujar és una experiència. Ascensor exterior de vidre que et taponés les orelles per la velocitat de pujada. 

Un cop arribem a dalt, a la primera planta de la visita trobarem un restaurant i el famós glass floor. El terra de vidre realment impressiona i no és fàcil caminar tranquil·lament si tens vertigen, al teu costat segur que hi haurà alguns valents saltant a sobre del vidre i turistes llençats a sobre el vidre fent-se selfies. 

Des del terra de vidre tindràs les vistes del Rogers Center, un enorme pavelló esportiu que us semblarà de la mida d'una capsa de llumins. A la mateixa planta hi ha el mirador Outdoor, on podreu sortir i meravellar-vos amb les seves vistes. 

Una mica més amunt trobareu una atracció única al món crec. The Edgewalk, podreu caminar per fora de la torre, una atracció no apta per a tothom, si el Glass floor ja us impressiona, això us costarà fer-ho.

El preu de pujar a la torre és de 53 Dòlars Canadencs i el passeig per l'exterior de la torre agafat amb arnesos val 195 Dòlars canadencs però en acabar et donen un certificat, un vídeo i una foto. 

Després ja ens toqués tornar cap a Nova York i acabar així aquesta fantàstica i inoblidable visita. Si necessiteu més articles sobre Nova York entra aquí.  


   
                          






 


 

 

0 Comentaris