Explorant Tingo Maria: Descobreix els Llocs d'Interès i les Curiositats d'aquesta Meravellosa Destinació

Tingo Maria l´entrada a la selva Amozonica

Tingo Maria, la bella durmiente ( per la forma de les muntanyes que la rodegen) és una ciutat porta de la selva amazònica al Perú. Aquí hi vaig passar alguns mesos i afortunadament em vaig trobar amb una gent molt hospitalària i molt senzilla.


Tingo Maria

Em van tractar com un més d'ells i vaig gaudir plenament de la meva estada allà..

A part de totes les opcions que et dona la ciutat de fer visites turístiques a llocs naturals únicsés un gran lloc per arribar-te a altres poblacions del començament de la Selva.

més està ben connectada amb Lima diversos serveis diaris d'autobus, una mica lents per culpa de les carreteres però amb uns grans nivells de comoditat.Tingo Maria

També disposa d'un "aeroport", , un camp d'aviacio que el permet està connectada amb la capital amb Avions d'hèlice.

Un altre dels grans secrets de Tingo Maria són els seus restaurants, sobretot els que tenen balcó sobre el riu Huallaga on podreu gaudir de grans plats tradicionals de la selva.


Tingo Maria
Riu Huallaga

Tingo Maria és una destinació turística situada a la regió d'Huánuco, al centre del Perú, coneguda per la seva diversitat ecològica i el seu clima agradable. A part de les atraccions naturals més conegudes, com el Parc Nacional de Tingo Maria, també hi ha altres llocs d'interès menys coneguts que val la pena explorar.


Tingo Maria
Tingo Maria

                                            Aquí teniu alguns exemples

Animal Paradise El SerpentarioAquest és un petit zoo situat a Tingo Maria, que ofereix una gran varietat d'animals, com ara serps, micos i ocells.

La Cova de Las Pavas: Aquesta és una ravinera situada prop de Tingo Maria, que és coneguda per les seves boniques formacions rocoses i el seu riu subterrani.

Les cascades Santa Carmen i Gloriapata: Aquestes cascades es troben al Parc Nacional de Tingo Maria i són un lloc ideal per relaxar-se i gaudir de la bellesa natural de la zona.

Jacintillo: Aquesta és una petita vila situada al Parc Nacional de Tingo Maria, que és coneguda per la seva ceràmica i artesania tradicional. On tindreu unes grans vistes de la ciutat.

Les aigües sulfuroses: Aquestes són aigües termals naturals situades al Parc Nacional de Tingo Maria, que es diu que tenen propietats terapèutiques.

Tingo Maria té moltes atraccions naturals que val la pena explorar, però també hi ha altres llocs d'interès menys coneguts que val la pena visitar. Des de parcs d'animals fins a cascades, hi ha alguna cosa per a tothom per gaudir en aquesta destinació meravellosa.

Tingo MariaTingo MariaTingo Maria

Tingo Maria té moltes atraccions naturals que val la pena explorar, però també hi ha altres llocs d'interès menys coneguts que val la pena visitar. Des de parcs d'animals fins a cascades, hi ha alguna cosa per a tothom per gaudir en aquesta destinació meravellosa.

0 Comentaris