Aeroport sharjah, com arribar a Dubai

Aeroport de sharjah, un "xiringuito"


El primer que t'imagines és que serà un quiosc i ho és, però pràctic i funciona. L'únic problema en passar passaports, la noia que em va atendre no estava segura si Espanya estava a africà o a sud-Amèrica i va tenir que trucar per preguntar-ho, en veure que era espai Schengen morta de vergonya, segell i cap a dins, res de visat. 

Aeroport de Sharjah EAU


Sharjah és l'emirat del costat de Dubai. El centre de Dubai és a 17 kms o 20 segons on miris però el trànsit fa que sembli que travesis mitja Europa. 

En taxi a Dubai


Així i tot surts fora de l'aeroport, mil ofertes de taxis pirates i a un costat els Uber i a l'altre els taxis oficials.

50 dolars et demanen per anar a Dubai els taxis.

En bus a Dubai


Entremig hi ha una vorera que allà paren els busos, sense indicació, ho posar lluny una fletxa de busos però t´has d'imaginar on pararà. 

Si mires Google o Rome2rio, et diuen que agafis el 14 que et deixarà a l'estacio de busos de Al jubail i allà agafar l'E307 ( sobretot que tingui la E davant) fins al metro de Deira 
Aeroport de Sharjah EAU
Al Jubail bus station


A veure el 14 et porta, però si se us escapa o no us vol portar perquè no tens cash, has d'anar a buscar cash i a part del 14, 14x, el 15, 99 i no sé quants més van a Al jubail, tots els que passen per l'aeroport acaben a Al jubail, es llarg el trajecte. 8 dírhams.

Després allà has de compra runa targeta recargable, 30 dírhams i val per metro i bus, has d'anar recarregant i ja esta, val metro i bus ( de dos pisos) pels de l'aeroport no val la targeta, agafeu el bus que agafeu dels blaus 8 dírhams.  
Aeroport de Sharjah EAU
Al Jubail bus station


Aquest segon trajecte es fa llarg pel trànsit. Afortunadament no posen l'aire condicionat a 25 graus com aquí, a tot arreu està a menys 12 graus. 

En sortir de l'aeroport i el bus i el metro, al carrer ef fot un cop de calor important 

Per tornar, ben be el mateix pero al reves.

Aeroport de Sharjah EAU


Les terminals del aeroport de Sharjah

Arribades

La d'arribades no té res, és ben petita, arribes, controls de passaport immediatament i si no has de recollir maletes al carrer ben ràpid.


S'agraeix, recordo Kuala Lumpur que no sé si vaig caminar un km abans de trobar els dels passaports, estava per tornar al avió i que em tornes a casa.

Sortides

Les sortides del aeroport,es molt mes gran que les arriades, hi ha molta gent. Te bastant de moviment aquest aeroport encara que no ho sembli.

Però tens smoking room, un food court bastant variat sense ser res de l'altre món però és menjar be. 

Aeroport de Sharjah EAU
Smoking room Sharjah airport

El que veureu molta gent diferent, en 5 minuts t´acostumes, no et queda altre i són bona gent 

D´aqui surten vols a infinitats de destinacions de la india, Pakistan, Bangladesh, etc també Katmandú que és on volava jo. 

Es pràctic perquè els monstruós aquests d'aeroports cansant i aquí hi tens tot ben recollit.

Aixo si, trobar un lloc per seure es complicat i mira que arriba a haver-hi cadires, el millor es demanar alguna cosa al food court i passar temps alla a una taula.


   
                          

_____________________________________________________________________________






 



0 Comentaris