Les millors hamburgueses de Nova York

Ja estem instal·lats a Nova York i menjarem. Com a capital del món podreu menjar menjars de qualsevol racó del planeta. Però segurament el que més menjaràs aquests dies és fast food mentre et mous per la city intentant conèixer-la tota i les hamburgueses seran el plat estrella amb permís dels hot dogs i pizzes. 

Evidentment si vols hamburgueses súper fast food tindreu totes les cadenes típiques McDonalds, Burguer King, KFC... a part de Fridays que és millor una mica diferent i més car clar. 

Però entre aquestes marques globalitzades vaig descobrir-ne una a Washington La que per mi és la millor. Johnny Rockets, la pena d´aquesta cadena és que no té tants restaurants com altres. A Nova York la podeu trobar a l'estadi dels Yankees, al Bronx. També la podeu trobar a New Jersey city, exactament a Hoboken i als outlets més famosos, els Jersey´s Gardens

Però li donarem un toc de dignitat a l'hamburguesa i aconseguirem que sigui una experiència inoblidable. Anem a buscar les millors i més famoses Hamburgueses de Nova York.

Ellen Stardust

Sincerament la posem la primera perquè com a experiència ho és. Primera qüestió, aneu preparats a fer 20m de cua per entrar, encara que veieu molta gent, la cua dins del que cap és ràpida. 

No admeten reserves amb la qual cosa no n'hi ha cap altra que la cua. Un cop a dins, us asseuran en una taula i us donaran la carta. 

La carta és força extensa, a part d'hamburgueses hi ha amanides, pastes etc Allà va començar l'espectacle. Aquest restaurant té la característica que els cambrers són cantants de Broodway i durant el passi de menjar canten i ballen cançons dels espectacles en cartellera i més 

Jo recordo una interpretació de Grease espectacular, tot mentrestant em menjava una hamburguesa que era un tros de cel.

instal·lats a Nova York i menjarem


   Experiència imperdible a Nova York. Ah!! I compte amb el confeti que caigui al plat!

 Burguer Joint

Si voleu menjar la millor hamburguesa de Nova York, potser aquest sigui el vostre lloc. No el busqueu pel carrer si us donen la direcció perquè us tornareu bojos i no ho veureu. 

Heu d'entrar a l'hotel Le Parker Meridien, un hotel luxós, que no té aspecte de tenir una hamburgueseria clandestina. Entreu buscant una gran cortina vermella i darrere de la cortina trobareu l'Hamburgueseria Burguer Joint. 

Sincerament una de les millors i no és cara, la presentació tampoc no és de luxe clar, però bonissima.

instal·lats a Nova York i menjarem


  

Shake Shak

Segons la llegenda popular, la millor Hamburguesa de Nova York. Curiós recorregut el d'aquesta hamburgueseria. 

Actualment és una cadena de menjar ràpid però va començar amb un carret de Hot Dogs a Madison Square Park, just quan l'ajuntament volia rehabilitar la zona. Amb el temps van ampliar el menú a hamburgueses, patates fins al 2004 que es van establir en un local a la mateixa zona. 

 L'èxit va ser tan gran que van arribar a cotitzar a la borsa. Actualment ha esdevingut una hamburguesa imperdible si viatges a Nova York. Realment bona i merescuda la fama.

Black tap

Una altra hamburguesa top a Nova York. Com en la majoria de les que parlem avui en aquest article, haureu de fer una mica de cua però realment val la pena. 

Una altra hamburgueseria que té el títol de la millor hamburguesa de Nova York, segons la gana que tinguis i la ubicació on et trobis, tries la llegenda urbana que més t'interessi. 

El 2016 si van aconseguir el guardó oficial de millor hamburguesa, Actualment és una cadena i té locals per tot el món però si voleu menjar a l'original, heu d'anar al local del Soho.   

Un parell de coses, la boca no us donarà prou per mossegar-la, hamburgueses realment espectaculars, Però per espectaculars els seus batuts, no us els perdeu.



  

Jackson Hole

Una altra hamburgueseria amb el títol de la millor de la ciutat. Al meu entendre aquesta si ho és. És una cadena petita, a la ciutat té 4 locals repartits per diferents barris. 

Funcionen des del 1972 i aquí el problema és escollir quina hamburguesa menjar-se. La carta té més de 20 tipus d'hamburguesa diferents. El que si és cert, és que agafis la que agafis, després del primer mos sempre acabes dient; mmm que bona! 

El local original està situat a East 64th Street

Pier 17

Aquesta no és una hamburgueseria famosa, però és una de les meves debilitats. Primer allò diferent del local comparat amb les típiques hamburgueseries i segon les espectaculars vistes que té del pont de Brooklyn. 

Pier 17 és l'amarratge de vaixells situat als peus del pont de Brooklyn a Manhattan, un lloc encantador que bé mereix una visita encara que no us mengeu una hamburguesa però si és així no sabeu què us perdeu. Avantatge? Com que no és tan famós el lloc no hi ha cues habitualment per menjar.


  

Burguer and Lobster

Un local amb una combinació curiosa és Burguer and Lobster. Pots triar entre llagosta a un preu raonable o hamburguesa. 

Si són dos plats que no lliguen gaire però no està malament. Els plats tant de llagosta com hamburguesa vénen servits amb patates fregides i amanida, molt Americà sense ser una cadena Americana. 

Una opció divertida i diferent, convé reservar i sobretot demana que no us posin a la barra.

 Napkin Burguer Hell´s Kitchen

Sincerament, sempre apareix als top 10 de Burguers a Nova York i al meu entendre només és una hamburguesa més, sense cap pretensió. 

El local està realment animat i el servei és amable però al meu entendre falla en allò bàsic l'hamburguesa. En fi, potser sóc jo que els vaig agafar un mal dia perquè les crítiques que tenen els deixen pels núvols. Millor serà que us passeu i ja m'expliqueu. 

Els preus són raonables per ser Nova York. I fins aquí aquest article, espero haver-vos orientat a l'elecció de la millor hamburguesa de la ciutat. Però això és Nova York, ulls ben oberts i guiar-vos per l'instint i és fàcil que trobeu una hamburgueseria que sense ser famosa sigui increïble. 

Si voleu mes articles de New York cliqueu aqui 



   
                          






 


 

 

0 Comentaris