MARXEM CAP ALLA-->
Benvinguts a aquet nou bloc.
Des de aquí intentarem explicar tot el que veiem aquets dies per EUA ,com respira el país desprès de les seves eleccions...visitarem la cimera dels països rics.. de fet aquets dos esdeveniments en cap moment es van planificar, tot ha estat casualitat.
Casualitat com tot en aquet viatge, jo el tenia planificat fer mes endavant, com a fi d’un procés que estava passant i tenia que posar-li un punt i final ben gran. Els esdeveniments s’han precipitat i tot s’ha avançat molt mes del que jo creia.
Com deia aquet viatge es producte de la casualitat.
Un tarda xerrant amb dos companys, vàrem començar a planificar una sortida de 10 dies a l’Oktoberfest de Munic ( Baviera ) i de passada vàrem xerrar de NYC.(encara no se ben be per que)
Vàrem començar a mirar a Hotels per aquelles dates a Munic i el tema es disparava molt de cales, habitacions per 3 al centre eren molt cares. Les que trobàvem eren fora Munic, per ho que teníem que llogar un cotxe però clar, si anem a veure birres...
Vàrem fer números i ens valia el mateix una setmana a Munic que una setmana a NYC.
Jo vaig decidir que era el moment de fer-me el regal d’anar a NYC, unilateralment, passant dels altres, jo marxo a USA.
Un es va apuntar, l’altre no.
L’incombustible Isidro, m’acompanya. L’Oscar vindrà l’any que ve per la Ruta66.
Un cop comencem a planificar el viatge, comencem a parlar,...ja que estem aquí, que tal arribar a Niagara???..val val..però ja que hi som per que no anem a Washington.. i així es van anar apuntant destins i mes destins i el que era una setmana a Munic, s’ha convertit en un mes a EUA.
Visitarem; 
New York, Niagara, Toronto(Canada),Boston, Philadelphia, Gettysburg, Washington i Chicago.
Des de aquí intentarem fer com una guia d’aquets llocs per a qui la vulgui aprofitar, de fet nosaltres ens em aprofitat de molts blocs sobre viatges, dels que em tret moltes idees i molta informació.
En fi, espero ser capaç d’explicar amb molta exactitud el que es la costa Est d’aquell país.
Ara al moment de marxar, recordo com va començar tot aquet procés personal tant llarg. I vull agrair a tots haver estat al altre costat de la pantalla, sense saber-ho ajudant-me moltíssim. 
Pero especialment a 4 que han estat molt importants en el sprint final del procés; Susanna, Carme, Tina i Santi.. no poso ni nicks ni explico res del que han fet per mi aquets últims mesos, no cal. Ells ja saben quan important i la molta ajuda que m’han donat i en aquet viatge seran presents en tot moment.
Apa marxemmmmmmmm cap a America!!!!!!!!

4 Comentaris

Jordi ha dit…
ddriver, això serà la bomba!! Quina sort que tens!! Ja em canviaria per tu!! Jo aquí currant com un cabró, i tu allà gaudint d'allò més!! Què injusta que és la vida!! jejeje
ddriver ha dit…
jordi
eiiiiiiii que quant uns estaven de vacances altres pencavem com cabrons eh???d'aixo no s' enrecorda ningu ara
... ha dit…
Ja només falta 1 dia, 1 dia i serem el dia D, hora H. Que poc que s'ho esperen els americans, ells es pensen que serà avui el canvi (and i hope so) però demà que s'apreparin, jiji.

Aiiii que béeee!!!! Em fa molta il.lusió aquest viatge per vosaltres. Sé que el camí que us ha portat aquíi ha estat molt llarg i no ha estat fàcil. Però l'esforç ha valgut la pena.

T'he deixat un bye-bye post al meu bloc.
Seguirem amb atenció les teves aventures.... Mooooooooooooooooooooooooooooooota sort!!!!
Assumpta ha dit…
Què xulo és aquest blog :-)