Els millors Miradors a NYC

Nova York és una ciutat increïble, immensa i amb una infinitat d'atraccions per visitar. Avui us proposem tenir unes vistes meravelloses de la ciutat que mai oblidareu, segur que serà dels millors records que us emportareu a la vostra maleta. A més, aquesta ruta que us proposem avui és pràcticament gratis, només necessitarem tenir a la nostra butxaca la Metrocard. Tot i que és fàcil de fer a peu gran part. 

Començarem a 9th Street Station cantonada amb la 6th av. 

HOBOKEN PIER A PORT

Passarem la màgica targeta de Metrocard i entrarem al Path Train. Cada 10m tindrem un tren cap a Hoboken. També podeu baixar a Newport station perquè les vistes seran pràcticament les mateixes. 

Un cop arribem a Hoboken, New Jersey City, sortirem i caminarem 3m pel barri que va veure néixer a Frank Sinatra i arribarem al Pier A Park. És el primer parc que trobarem en sortir del Path Train. Aquí tindreu unes vistes increïbles de la gran poma des de l'altra banda del Rio Hudson.

Nova York és una ciutat increïble

Encara recordo la primera vegada que vaig veure aquestes vistes, no portava ni una hora a Nova York, a la meva primera visita a la ciutat i va ser impressionant! La càmera de fotos no donava abast; fotos al Downtown, a l'Empire State Building a tot arreu… espero que gaudiu molt d'aquestes vistes i us impactin tant com ho van fer amb mi. 

Per continuar la nostra ruta avui tenim dues opcions. La primera i més senzilla i barata és tornar al Path train o allà a Hoboken Pier aquesta la terminal de ferris i creuar el riu fins a Brookfield place a Manhattan. Aquesta segona opció us costarà 7$. Booking.com

STATEN ISLAND FERRY

Sigui com sigui, el nostre següent objectiu és acabar a la parada de metro de Whitehall Street. Aquí arribarem a un dels millors miradors de Nova York per veure el Downtown. Just davant de la parada de metro tenim la terminal de ferris a Staten Island. Per agafar aquest ferri no necessiteu ni la metrocard ni pagar cap bitllet de transport.

Nova York és una ciutat increïble

 

És un servei de ferri gratuït pensat per als habitants de Staten Island però que potser a un 50% el fan servir els turistes per meravellar-se amb les vistes de la ciutat. El fantàstic d'aquestes vistes és que vas veient com s'allunya la ciutat i vas tenint diferents perspectives de Manhattan

En arribar a Staten Island la majoria dels turistes surten del ferri i pugen al següent de tornada a la ciutat malgrat els cartells que et recomanen que facis una volta per l'illa i no te'n vagis directament. És un barri residencial i tranquil i està bé conèixer, però ara entenc perquè vaig ser l'únic que va fer cas dels cartells. 

A Manhattan ens queda molta feina per veure i si no aneu sobrats de temps us ho podeu estalviar. El que si us recomano, sens dubte, és repetir el trajecte de nit. De fet tots els miradors d'aquest article mereixen una visita nocturna, Manhattan es posa més espectacular que mai quan es fa fosc amb els llums de tots els seus edificis.

PIER 17

Un cop a terra ferma, ens toqués caminar un quart d'hora, seguint la riba d'East River i arribarem al Pier 17. Per mi un dels miradors més màgics de la ciutat. Sobretot de nit.

Nova York és una ciutat increïble

 

 El Pier 17 va patir desperfectes després de l'huracà Sandy el 2012, però des d'aquest any torna a obrir una vegada remodelat i amb cinc pisos d'alçada i oferint gran varietat de negocis de restauració. 

Us recomano pujar al Rooftop Pier 17. Allà mentre us preneu una copa podreu veure al fons l'estàtua de la llibertat, més a prop el World Trade Center, davant Brooklyn i just al costat l'estrella d'aquest mirador; Brooklyn Bridge i darrere Manhattan Bridge. Aquest lloc és realment un dels imperdibles de Nova York.

MAIN STREET PARK

Un cop agafat forces a Rooftop Pier 17 ens toqués caminar cap al City Hall Park, vaja, el que a Espanya seria la plaça de l'ajuntament. Des d'allà creuarem el pont de Brooklyn, una altra de les experiències imperdibles a Nova York de la qual ja en parlarem en un altre article.

Quan arribem a Brooklyn, girarem a l'esquerra i arribarem a Main Street Park.


Nova York és una ciutat increïble


Main Street Park és una zona enjardinada i habilitada per a pícnic i hi tindrem vistes fabuloses de Brooklyn Bridge i Manhattan Bridge. Estareu al bell mig dels dos ponts i davant de Manhattan. 

Un cop deixi escapar la meva última tarda a Nova York assegut en aquest parc. La vista et captivarà i si et quedes hores com vaig fer jo aniràs veient com la ciutat va canviant de colors, com es fa fosc i els llums van fent de la capital del món el millor espectacle mai vist. 

Durant la vostra estada al parc veureu arribar infinitat de turistes intentant emportar-se les mateixes vistes que tu i de tant en tant van arribant parelles de noucasats a fer-se les fotos del casament sota els dos ponts.  


Nova York és una ciutat increïble


GANTRY PLAZA STATE PARK

Ja que som a Brooklyn agafarem el metro fins a Vernon Blvd o 21th Street. D´aquesta última parada al parc tenim 10 minuts a peu fins a l´últim mirador d´avui. 

Gantry plaça state park ens oferirà grans vistes sobre Midtown a Manhattan des de l'altra banda d'East River. 

Aquí som a Queens, el que antigament era una àrea industrial de la ciutat i actualment una zona molt de moda amb molts edificis moderns. Una gran manera d'acabar el tour d'avui.

Nova York és una ciutat increïble


I amb aquesta visita avui podem dir que hem estat a diferents barris de Nova York. Primer Jersey City, Staten Island, Manhattan, Brooklyn i Queens. 

És que per conèixer bé Nova York és important visitar tots els barris. Un cop finalitzat el tour ens hem guanyat una fantàstica hamburguesa per seure i repassar les imatges capturades durant el dia, a quin més espectacular. 

Aquí teniu algunes hamburgueses a l'alçada de les vistes avui. Si voleu saber mes sobre Nova York, aneu aquest enllaç.     
     

   
                          






 


 

 

0 Comentaris