25e dia ULTIM DIA,MANHATTAN

Aquet mati amb America airlines ens em traslladat de Chicago a Ny.
Hem arribat aqui sobre les 4 de la tarda,hem buscat una consigna al JFK pero ens enviaven de terminal en terminal i al final em passat de tot i cap el nou hotel amb taxi.
Ara estem al costat del aeroport JFK,dema marxem.

En seguida hem dinat i cap a Manhattan a exprimir les ultimes hores aqui.

Nova York esta especatcular,llums i mes llums de Nadal per tot arreu.

Aqui em conegut a dos noies autoctones,despres Rockefeller center,Times Square,tornada a Rockefeller a busca a aquestes,Broodway ave,un altre cop Times Square fins el Flariton.

Aqui ja,birres a un bar...al entrar l'Empire estava iluminat...al sortir s'havia apagat..com dient-nos que aixo s' acabat,les vacances tocant al seu fi i dema volem cap a BCN sniff sniff.

Curiosament l'ultima imatge que ens emportem de NY es fumant un cigarro a la porta del metro del carrer 23th rodejats de taxis,casualitats??

Al final de les vacances victoria per golejada del Isidro,ha perdut un neceser,una funda de la camara de fotos,una bossa amb souvenirs al aeroport i una bossa de souvenirs al metro,un crack


4 Comentaris

Rita ha dit…
Sniffff....
Fins aviat!
Joana ha dit…
Quina enveja SANA!!!
Torna aviat!
una abraçada!
FLANDERS ha dit…
it's hard coming back home, specially if you're been i the best place in the world. next summer i'll take the Route 66... is there anybody wanna come along??
Cristina ha dit…
Jo he estat fora també. No pas tan lluny. Veig que t´ho has passat d´allò més bé. A veure si em puc posar al dia amb el teu bloc. Bon viatge de tornada. Una forta abraçada!