4art DIA

Avui ha començat malament el dia.Em matinat i cap el Empire State building.Els nuvols estaven per sota l'edifici i a l'entrada hi havia un cartell que deia visibilitat 0.
Aleshores al mateix edifici em visitat el Skyride,una atraccio que simula un vol per sobre Manhattan,les cadires es mouen i pse,esta be.
Al sortir mirant tot el rato a munt per si millorava la cosa pero res,ha empitjorat,ens ha tornat a ploure i em anat a veure el Rockefeller center que teniem un tour per alla pero ens han donat hora per les 5p.m.
Aleshores anem al Radio City Hall aviam quina hora ens donaven i res en 5m em entrat al tour per el music hall mes gran del mon,es espectacular,com tot aqui.
Llastima del guia,una mica tonto.Al final ens em perdut del grup,i em aperegut dins el teatre que estaven a punt de fer un espectacle per nens que fan sempre per Nadal,pero els guardies han estat atents i ens volien ficar amb un altre grup i xuparnos tot el rotllo un altre cop,em passat de tot i al carrer.
Aixo d'agafar aquets tours es una mica plasta,perque et foten molt de rotllo per omplir una mica...pero es que es l'unica manera que tens d'entrar a segons quins llocs.
Despres un altre dels tours que ens entra amb el New York Pass,el Madison Square Garden.Dia de tours avui fins que pares la pluja.
Aqui ha estat diferent,impresionant...aqui ha actuat tothom,desde Frank Sinatra a Elthon John,passant per en Bruce,a part de ser el Home dels NY Knicks i Ny Rangers,es bestial el pavello aquet.
Aqui taambe la Marilyn l'hi va cantar allo de happy Brithday Mr.President...
Com a anecdota del tour..les sabates del Lebron James,el doble que el meu i jo faig un 13 en mesura americana,que no es poc.
D'alla a dinar i a comprar botes de marca a preu de Outlet,enfront del Empire i a fer temps per el tour de les 5p.m. que ha estat be..
D'alla marxavem a Staten Island per veure Manhattan de nit desde el mar,pero ja sentats a l'estacio de ferrys a mi m'ha sobreving un esgotament sobtat que em passat i ho deixem per dema.
Al anar a fer el trasbordo del subway al Path Train...com som guiris i sempre mirem amunt,em vist el Empire sense boira i apa tornem cap el metro i aprofitem..quin encert,sense cues ni molta gent...Ha estat el millor del dia sense cap dubte.

Al marxar cap el tren tornavem fets pols pols,els peus els tenim destrosats i ja veurem com evoluciona aixo,pero estem molt petats ja.Caminem molt.A mes fa molta xafugor,la veritat es que no ens ha fet falta la jaqueta fins que em estat a dalt del Empire,alla s'ha girat fred i tot i haver anat amb manigues de camisa aquets dies ara cau aigua neu aqui a Jersey,ja veurem dema quin dia ens fa.
Coses sobre NYC
-Trobar toilets es molt complicat,inclus a alguns restaurants o bars,aqui son rest room i no a tot arreu en n'hi ha.I de publics ni parlarne
-Cafe,dos opcions cafe melita,mig litre de cafe bollint a lo bestia o expresso que et posen una mostra.pots demanar doble carga d'expresso pero al una pasta,prop de dos Dollars un expreso petit petit ,el cafe de melita una mica menys,entre 1.5 i 1.70$
-Dinar pots dinar per tots els preus del mon,a partir d'uns 5$ a uns llocs on omples una safata i el que cap 5$.altres iguals valen 8,i si piques per el carrer perritos i porcades...res i menys.
-Botelles d'aigua,un litre 1.65$more taxes
-tabac 9$!!!!!!!!
-beer 5$
-metro bitllet sencill 2$ targeta ilimitada per 7 dies 25$
-la roba barata barata
Hi han preus de tot,cars,barats,iguals...

4 Comentaris

Deric ha dit…
ja portes pomada per les contractures de coll de tan mirar amunt???
Anònim ha dit…
Y para los pies,que vaya paliza os estais dando,pero bueno,hay que aprovechar.
Rita ha dit…
No us ho agafeu tan a la valenta, us queden molts dies per davant encara...
Petons!
Gandhara ha dit…
ei, quin viatge tan xulo, no? Tinc una amiga molt amiga que està també a New York, però hi està vivint fins al desembre, que llavors tornarà a barcelona... vosaltres quant temps us hi quedeu? les fotos penjades al blog estan molt bé... bon viatge!