CELTIC 1 RANGERS 1

3 Gener 2010

Avui serà un gran dia, avui futbol, i futbol en paraules majuscules, CELTIC vs RANGERS.

Comencem malament el dia. Jo acostumo a dormir 4 o 5 hores al dia i vaig dormir 11 hores!!!

Esmorzar ràpid i marxem a buscar el tren cap el futbol. Al tren xerrem amb mes gent que va al futbol, a tots em presenta i tothom encantat de xerrar amb mi i orgullosos de que algú vingui des de Barcelona a veure el seu equip. Igual que ho estic jo quan porto algun turista amb el meu taxi, que només ve a la ciutat per veure el Barça.

Desprès del tren tenim que caminar aproximadament una milla pero estem de sort, passa un bus mig buit i cap dins, en un plis estem al paradis, aixi es com diuen ells a Celtic park e Ibrox park per ells es the pikerie, o sigui la cotxinera. Fuck you huns!!

La veritat es que arribem d’hora i no hi ha molta gent, potser son al voltant de les onze i el partit es a les 12.30.

Com ja he explicat, el partit es juga a les 12.30 perque els diumenges no es pot vendre alcohol fins a aquella hora a Escòcia, per ho que els pubs fins les 12.30 no obren. A l’hora que comença el match obren i vinga!!

Entrem al estadi per la porta de Bussines, aquí no hi ha catxejos ni res. Al contrari, hostesses donant-nos la benvinguda a Celtic Park.

Pugem per unes escales, tot i que hi ha ascensors en aquesta zona començo a flipar.

Trobem la nostra porta, entrem i ....

Si si un restaurant, amb bar, buffet, tv’s, oficina d’apostes.... una birra i ens juguem uns cèntims a que Marc Croses farà el primer gol del Celtic..

Quan falten uns 20m per començar el match anem cap el nostra lloc, bona posició. La gent que hi ha, ja estan cantant, la cançó que mes repeteixen es Let the people sing. Gran canço m’encanta.

La camera em va fer una mala passada, les baixes temperatures no la deixaven funcionar, em deixava fer 4 o 5 fotos i s’aturava, pero xuclarem del tubu perque veieu.

S’apropa l’hora del match i es comencen a desplegar banderes gegants. Coi, no veig res!!! El meu amic diu que tranquil que quan comenci el partit les treuen.

Només començar el partit gol legal anul·lat al Celtic, collons sembla el Barça això, arbits totalment desfavorables.

Nacho novo, intenta ser l’estrella dels Rangers i donar la nota la partit, per tallar el ritme del joc, fingeix una lesió. Paren el joc i a la següent jugada el lesionen de veritat, aquí no estan per tonteries.

El Celtic al primer temps va tenir un munt d’ocasions, els Rangers no jugaven a res, de fet no passaven de mig camp.

Una falta d’un jugador dels Celtics va desfermar l’ira dels seguidors Celtics. Aquí en comptes de cridar Fill de puta, aqui tot el camp cridava Bastard!!

Quan hi ha un corner tot el estadi comença a cridar d’una manera molt bestia el nom del seu club Celtic Celtic Celtic... els cants s’anaven succeint i jo flipava

Mija part 0-0 pero el Celtic al menys ha tingut 5 oportunitats, moltes de la ma de Samarasa, bon jugador.

Anem al bar i al lavabo i al tornar a la grada un altre cop les banderes gegants devant nostra.

Al sortir a la segona part els jugadors un altre cop el You’´ll never walk alone, la gallina en piel, tot el camp amb les bufandes esteses i a mi la camera fent-me la mala passada de no funcionar sota zero.

La segona part comença amb la mateixa tònica de la primera, domini absolut del Celtic, i als pocs minuts canvi ofensiu al Celtic, truen a Marc Croses i entre Mcguiady.

L’equip encara ataca mes i a la fi arriba el gol, gol de Mc Donalds, bojaria al estadi, com al camp del Barça quan marquem al Madrid.

Centren i els seguidors del Celtic comencen a cantar als Rangers bye bye.

Els seguidors del Rangers no son pas 4 gats, ocupen un corner pero des de a baix al camp fins a dalt de tot, a part d’ample fins el gol. Desprès es deixen 8000 cadires sense ocupar per separar el màxim les afeccions.

Un corner aïllat, va significar el gol del Rangers, putada, el camp queda glaçat. A mi em va sevir per veure com criden els Rangers amb el seu gol, impressionant també, pero en seguida reacciona la grada Celtica i els fan callar.

D’aquí al final, taquigol del Celtic pero sense punteria i gran actuacio de McGregor, porter dels Rangers.

Final 1-1, el Rangers segueix a 7 punts a la classificació pero amb un partit mes.

La gent decebuda amb el score pero contenta amb el seu equip, han donat la cara en tot moment i han tingut moltes oportunitats pero el gol no ha volgut arribar. Necessitarien que els hi cedissin en Bojan.

Marxem, em compro la bufanda del Celtic.Ens trobem amb el seu fill i cap al tren. Al tren es troba amb mes amics seus i em presenta, tothom seguix tractant-me com un mes d’ells. Estic contestéssim d’estar aquí.

La tarda la pasem a casa xerrant del partit i mil coses i al vespre encarreguem menjar preparat als Pakis, chiken tika, shawarmes i mes menjars que no se com es diuen tot molt be.

Al vespre torno a dormir onze hores. Increïble, senyal de que estic be, molt relaxat i molt a gust.

0 Comentaris