ULTIM DIA A PARIS

Últim dia a Paris. Ho important del viatge ja esta fet, estar sols i veure els Kool and the gang.
Així que comencem el dia fent un passeig pel Sena fins Notre Damme.

Després de varies fotos, ens endinsem en el barri Llatí en busca del Panteó.

Després de visitar-lo baixem buscant un restaurant per dinar pero res ens va be del que veiem. Evidentment busquem un restaurant amb terrassa per poder fumar i que no estigui molt a l’ombra. Al final acabem anant darrera l’ajuntament , a la plaça d’ahir pero a un altre restaurant .

Aquest país foten els plats molt plens, ara que marxem ja estem veient que el truc es demanar un i prou, potser per això també se’ns disparen tant els dinars de preu, be no passa res, estem de vacances. Després del dinar tornem al rest d’ahir per fotre’ns alguns còctels d’aquells tant bons que tenen. Una mica xispats marxem cap el riu a agafar un barquet, per fer un tomb pel Sena.

La veritat que el tomb ens va anar de conya per baixar els còctels, a part vam fer un sightseeing per coses que ja havíem vist altres viatges o llocs que no ens donava temps. De fet, havíem vingut per un concert només. Final de festa a un restaurant hindú i
demà a matinar per agafar el avio de tornada.

2 Comentaris

Ferran Porta ha dit…
També passa a França, això dels plats molt plens? Aquí dalt és impresionant i sí, el truc passa per demanar un sol plat i postre, i et quedes com un rei (i la cartera no pica gaire).

Bon voyage.
Josep Maria ha dit…
Paris... voleu creure que encara no hi he posat els peus?? ho haig d'arreglar quan abans millor. Felicitats pel bloc!!

http://malviatge.blogspot.com/