19e dia WASHINGTON

Avui ultim dia a Washington,com pasen els dies i els destins,cada cop ens queda menys per veure i menys per tornar.
Avui a estat un exit,nomes una semibronca de la poli. Tema fotos com sempre,el colega,no volia marxar sense una foto del metro de Washington i clar,ja la tenim
El primer que hem fet,metro i cap el Capitol,Ahir no ens va donar temps. Es pot visitar per dins,excepte els diumenges BINGO!!
Per fora haig de dir que es un dels edificis que mes m'ha impresionat mai per la seva bellesa,la seva simetria i per l'estil arquitectonic
Darrera esta l'edifici de la cort suprema,un altre edifici d'estil classic. Per un enamorat d'aquet estil ha estat indescriptible veure aquet edifici.
Mes tard hem donat la volta al Capitol fins a veure`l per davant.
Davant hi ha un llac que reflexe l'edifici,sobretot de nit. Doncs aquet llac,a les once del mati estava gelat del fred d'ahir,els ocells caminaven per sobre el llac!!!!!!
Avui no,avui ens sobrava tota la roba,canvi brusc de temps.
Despres mes metro i cap el cementiri nacional d'Arlington.
Primer em parat al memorial de Iwo Hima,una estatua inmensa i molt guapa
Arlington com tot,exagerat!! Un cementiri inmens de militars,al final cansa i mes si entres per el costat equivocat,per fi em arribat a la tomba del Kennedy i ja hem tingut prou.
Esta ple de nostalgics tambe,ex-combatens de les guerres per alla passejant iexplicant batalletes,un se l'hi ha posat a plorar al Isidro,casi plora ell tambe. :)
Son tant fanatics que fins i tot hi han tours per veure el cementiri. Es un bus turistic que va parant per tot arreu i pots anar pujant i baixant durant tot el dia,per el modic preu de 27$!!!!!!
Despres teniem dos opcions,caminar cap el pantagon o cap al memorial de Theodor Roosevelt. Amb els antecedents de fotos i polis millor passar del Pentagon i anar al memorial.
A tots dos teniem que caminar l'hostia.
El Memorial de Roosevelt esta a una illa,ja que era un gran defensor de la natura,el que ens ha obligat a caminar seguint la llera del riu,entre ciclistes i footingueros i veient de lluny els monuments del Mall,per fi hem arribat.
I aqui em acabat la nostra visita a Washington,ens han quedat cosetes pero ja hem vist prou crec,ara a fer maletes que aquesta matinada volem a Philadelphia per dema al mati volar a Chicago.

4 Comentaris

Anònim ha dit…
Jaja,a ver si de verdad te hacen corresponsal en Washington.
ddriver ha dit…
Mangas
ya me iria bien pegarle una patada al taxi y quedarme aqui
Eli ha dit…
juas juas juas.....
Que bo!!!! Et feia il·lusió això eh???!!!!!
Per cert com li fotis una patada al taxi.. no sé eh??? Que si a la tornada entres al meu blog, ja veuras ja, les iniciatives que tenen algunes ciutats com Barcelona, amb el tema taxis!!!! ja,ja,ja
ddriver ha dit…
eli
no se perque ho fan aixo,si a bcn ja n hi han de taxis anglesos,mai l'intruduiran si no baixen el preu,per 7 millions de peles tens un mercedes full equip