20e dia CHICAGO

Avui em volat amb US airways,una mica manguis,ens han tornat a cobrar les maletes. Hem volat fins a Philadelphia vol absurd,es com volar de Bcn al Delta,pero aqui te la central US airways i ens han enviat a Chicago desde aqui. En favor d'ells dir que l'espai entre seients es millor que altres companyies.
Despres ens em dirigit cap el Hotel,el Hilton de Chicago,un dels dos hotels mes famosos de Chicago. Davant el llac Michigan,mes que un hotel sembla un palau,estem aboxornats de tant de luxe. Pero ja ens esta be per acabar aquet viatget.
Despres de dinar hem sortit a fer el primer contacte amb la ciutat i es Brutaaaaaaaaal,es una passada de ciutat.
Tota la tarda em estat mirant amunt,primer amb els metros,van per l'aire.Semblavem nens,cada cop que venia un tren,desenfondar camares i flaix...
Aleshores han començat a apereixer els gratecels,monstres de vidre inmensosAqui ja em trobat el primer problema amb la poli.buuuf ho mateix el colega,fent fotos al edifici federal,i es veu que el Sr.Obama era dins i quan ell es dins no es poden fer fotos. I com volen que ho sabem???en fi,es el pa de cada dia.
Despres hem voltat fins trobar les millors vistes nocturnes de la ciutat i ja no tenim forces ni per escriure o sigui que avui es tot
.

A destacar que el primer restaurant que hi ha al sortir del hotel,es un rest Catala!!!!!!!

0 Comentaris