22e dia CHICAGO (THANKSGIVING DAY)

Aquet mati sortim del Hotel a fer un cafe fora,a un Donkin Donuts...es que el cafe del Hilton no ens agrada,basicament per el preu.
Darrera el nostra Hilton estava ple de cotxes de la poli,al parking de darrera ple de 4X4 amb llums encesses i dos tios a la porta.
Seguim el nostre cami cap el campus dels Museus i ve una comitiva cap a la direccio nostra,a cada cantonada hi havia polis.
Doncs ja podem dir,que hem vist el futur home mes poderos del mon,em vist a Barak Obama!!! El president dels Estats Units.
I estava al nostre hotel,es mes el Isidro avui al sortir de les piscines ha anat a investigar unes habitacions anomenades com els 5 grans llacs i eren sales de conferencia i a una hi havia gent,deuria ser alla.
Despres hem començat la nostra visita d'avui.
L'onada de fred s'ha acabat i ja ens sobra tot,sobretot al sol.
Avui em començat amb planetarium,una castanya. Esta be si vas amb nens,pero alla nomes hi havia excursions de collegis i nosaltres.
Marxem cap al acuari i ha millorat el tema amb 4 japos que hem fet cua junts. El problema es que s'han tret l'abric i ja no sabiem quines eren les nostres,amb els abrics les coneixiem.
Aqui res,4 taurons peixos i mes peixos i com atraccio del dia show d animals domestics,apa fora.
Desde fora la veritat,es que teniem vistes increibles de la ciutat.
Com ja haviem entregat el dia als museus,cap el Field Museum. Museu d'historia Natural. Aqui si val la pena,hi ha una bona coleccio sobre l'evolucio del planeta,bastant didactic,distret i maco de veure.
Davant esta l'estadi Soldiers de Chicago,on juguen a futbol de melo,i com a Europa sempre trobem la manera d'entar als estadis a visitarlos,aqui ho em probat,missio imposible.
I com tenim l'hotel a prop dels Museus,saps que?? a dinar i a fer una siesta.
Hem parlat amb un recepcionista en practiques,de Valladolid. I ens ha confirmat el que expliquen altres inmigrants d'altres paisos,aqui la gent guanya molta pasta. Encara no hem sentit a ningu que es queixi de la seva feina i hem parlat amb molts.
L'altre dia xerrant amb un guardia jurat d'un dels hotels i parlar-li dels seus de Barcelona,va fer un signe de despreci,com dient que per aquets sous ell no es mou.
Despres del relax,em decidit pujar a la torre Sears.
Ahir varem pujar a la torre Hanckok avui l'altre.
Aquesta te mes de 100 pisos,es l'edifici mes alt d' Estats Units,i el tercer mes alt del mon despres de Taipei i Malasia. Que nomes son superades per la torre de comunicacions de Toronto (que ja varem pujar fa uns dies)pero que no es un edifici.
L'ascensor et deixa al pis 103 i aixo es el que es veu,50 milles a la rodona.

D'aqui em pasejat per la zona dels teatres,despres unes birres al Hard Rock Cafe Chicago i a sopar a un Italià,que mes que un restaurant semblava un museu.
Em menjat tant que ens hem quedat a les cordes avui...teniem altres plans per aquesta nit pero estem inflats inflats com per anar de festa.
Apa,we wish you a nice THANKSGIVING day. Dema es dia d'accio de gracies aqui a USA,dia de festa nacional,casi tota america menjarà gall d'Indi. Aquet es el dia del any que a USA hi ha mes desplaçaments per aire,en cotxe i en tren.

2 Comentaris

Anònim ha dit…
pues aqui a barcelona fa molt de fret... aixi que... ja tens alagú a casa perque t'encengui la calefacció unes hores abans que arribis?????
brrrrrrrr
ddriver ha dit…
Montse
No tinc a ningu no,pero aqui quan dic bon temps parlo de 5 graus positius,el que pasa que el sol es molt intens i molesta molt i escalfa pero a la que gires un carrer amb ombra i corredor del riu...buuf