Avui començo eñ post de bon mati.El colega necesita dormir les seves 18h diarias i porta molts dies sense fer-ho i caura mort si no el deixo.Jo amb 6 ja tiro.
Avui es l'ultim dia aqui i nomes queda veure un parell de museus i ja esta.
Una pena marxar d'aqui,d'aquesta ciutat. Ens deien abans de vindre,tindreu sensacio de claustrofobia amb els edificis tant alts,en cap moment.
L'unica sensacio d'agobio va ser dissabte passat a la tarda,gent entgnt mes gent per tot arreu. Normalment tots els carrers estan plenisims de gent,pero dissabte a la tarda jo emvaig agobiar una miqueta.
Ja soc un New Yorker mes,o aixo sembla. Ja m'han preguntat varis cops per carrers i en dos ocasions he pogut contestar correcament.
Mes coses...els taxistes condueixxen fatal aqui,i sempre estan tocant la bozina.
Les compres??? Tot es mes barat que a Barcelona i a sobre en Dollars. Ara com et despistis ja te l'han fotut,has de rebuscar molt els preus,una mateixa cosa varia molt segons el lloc.
Segretat??? A tope,jo m'he sentit molt segur a aquesta ciutat,inclus a Harlem.En cap moment he vist cap carterista ni res extrany,a mes hi ha camares a molts carrers i policia la justa,ni molta ni poca. No com a Barcelona que sembla que visquis en un estat policial i no val de res perque esl carteristes estan fent l'agost cada dia i la poli possant multes.

0 Comentaris