11e DIA NEW YORK

Avui era el nostra ulltim dia a Nyc. Ens ho hem pres amb molta calma,el colega s'aixecat tard,jo estic molt encostipat,plovia...quan a parat em marxat cap a Brooklyn,a passar el dia alla(sense saber-ho que estariem tot el dia).
La primera idea era pujar al Empire de dia,total ja tenim els tickets(durEn per 2 anys)pero al ploure...a Brooklyn a veure el museu del Transport,esta be,vagons de
tren de principis de segle,tranvies...
Al sortir jo estava tocat per el costipat i volia marxar al hotel,pero l'Isidro em seguia cap el hotel i no era plan xafar-li el dia,se l'hi feia un munt voltar sol.
Aleshores he pensat,si ahir hi havia tant bones vistes desde Manhattan al costat del riu,desde el costat de Brooklyn tambe no??

I vaaa,anem cap alla,ningu es mor d'un costipat.
Alla em tornat a flipar amb les vistes,
Aquesta ciutat cada dia ens dona una sorpresa.
Tot i estar costipat m'he quedat alla a un banc observant l'espectacle,
i com sempre l'Isidro amb l'ansietat de ficar tot el mon mundial dins la seva camera,avui no se si entre els dos em fet prop de 400 fotos i no em visitat res mes.
Alla em estat rato i ja eren les 3 p.m. i en comptes de marxar al hotel a descansar jo,l'hi dic al Isidro,saps que?anem a dinar i com aqui a les 4.30p.m. ja es de nit,gaudirem del espectacle.
Em dinat a Brooklyn i cap alla un altre cop.
Les vistes anaven canviant segons la llum,cada 5m hi havia una imatge nova a veure,una imatge nova per fotografiar.

Cada dos per tres arrivaben Liomousines amb parelletes de Nuvis a fer-se les fotos de la boda sota el pont,un autentic desfile de nuvis.
L'Isidro com sempre ha desaperegut amb la camara i jo m'he quedat xerrant amb un parell de Vascos mentres les llums dels edificis s'encenien,la llum del dia es fonia i tots els que erem alla callavem com si estiguessim al Liceu,veient el millor espectacle possible.
Un gran final,per la nostra estancia a Nova York.
Dema al mati marxem a Boston,i hem anat a buscar un cotxe que teniem llogat. Despres de tota la cua,la memoria de peix del colega ens ha fet una mala jugada,no s'havia portat el carnet de conduir,torna corrent cap al hotel a buscar-lo i cap alla,pero ara solet,jo em trobo molt encostipat com per tornar a Manhattan,ho sento molt i em fot molt pero no puc,si hi vaig dema no tirare pas,ara el problema sera veure si es capaç de tornar fins l'hotel amb cotxe.
Jo vaig a fotrem una sobredosis de aspirines i a dormir fins dema.

4 Comentaris

Anònim ha dit…
Nada,que te recuperes,
muy buenas las fotos y los textos,
oscurece a las cuatro y media,vaya,no pensaba que estuviera tan al norte nueva york.
Rita ha dit…
Les fotos fantàstiques!

Que vagi bé per Boston. Ja ens explicaràs.

Cuida't molt!
Petons!
Eli ha dit…
Buffff... Et segueixo.. cada dos per tres!!!
Mira que a mi NY, no em cridava l'atenció.. i mica en mica.. em venen més ganes d'anar-hi..
Ja puc preparar la butxaca, però!!!!
Cuida aquest refredat..!!!
ddriver ha dit…
Mangas
Estamos en ello,gracias
Rita
ja em cuidare,gracies
Eli
Doncs ja saps??A estalviar,no t en penediras pas.