GIRONA - PRESTWICK

1 de gener de 2010

Un cap d’any totalment diferent. Per primer cop, el dia de cap d’any marxo de viatge.

Desprès de pencar tota la nit, cap a casa a acabar de fer la maleta i bus cap a Girona airport.

El bus ple de guiris, Italians escandalosos, escandinaus, british...He aprofitat per fer una dormideta, tot i l’italiana que tenia al meu costat.

Al airport, com des de els 6 anys, il·lusió per pujar a un avio. Total no se perquè, ja que desprès em dormo o m’avorreixo molt.

Quan m’he despertat al avio, la lluna plena il·luminava tota la costa d’Anglaterra, maco de veure.

Al cap d’una estona semblava que volessim sobre el mar, i es veiessin cases dins el mar. Aixo no pot ser. M’ho mirava pero endevinava el que era, ja que estava a la tercera cadira.

De repen m’adono que no es el mar, sinó Escòcia i esta tot nevat!!!

Al avio venien uns quants que també venien per el partit, eren 3 i no tenien mes que una entrada. Volien comprar-les a la revenda pero dies mes tard el meu amic, em va explicar que aixo a Escòcia no es posible.

2.10hores i aterrem a Prestwick-Glasgow. Sopar al airport i taxi al Hotel a Ayr. Mala cara del taxista perque ell volia anar a Glasgow o Edimburgh. Jo em quedo aqui a dormir perque el dia de cap d’any no funcionen ni trens ni bussos. Un taxi fins a Glasgow em costaria mes de 100 pounds.

Demà ja agafaré el tren i em trobaré a Glasgow amb el meu amic i ja em quedaré a casa seva.

L’hotel esta bastant be, un Holiday inn, pensava que seria estil ibis o formule 1 pero no, esta bastant be. L’única putada es que per fumar has de sortir al carrer i esta tot gelat.

Aquest país segueix sent el paradís de les moquetes.

0 Comentaris