1er DIA A PARIS

Matinem d’allò mes i cap Girona airport. El vol a Paris Beauvais surt a les 6 i pico del mati.

1h i 25 i ja estem a Beauvais. Sorprenentment allà la temperatura és bona. Aquí Catalunya feia temporals de vent i aigua i allà prop dels 20ºC.

Al sortir de la terminal et trobes amb els autobusus que van a PARIS 15e i un conductor molt lent i en prop d’una hora som a Paris, a la porta de Maillot.

Al entrar al metro comença la missió aconseguir un Paris visite. Targeta de metro per entrar sempre que vulguis en 3 dies (també hi ha de 1dia).

Només baixar a l’estació per el palau de congres hi ha un caixer que ven bitllets. La cua es interminable. Tota la gent dels bussos allà fent cua. No pot ser que hi hagi nomes un caixer.

La J, va a buscar a veure si hi ha mes i si. Si un continua el passadís, al fons hi ha varis caixers i una taquilla. Gairebé sense cua.

Metro cap Charles de Gaulle, transbord i directes cap al Hotel.

En seguida constatem que els del Hotel tenen un bon fotògraf. L’habitació es veia mes gran a Internet. Pero així i tot esta bastant be i ens deixen fumar si obrim finestres, un luxe avui en dia.

L’hotel es a prop d’on es farà el concert i decidim anar caminant fins allà, així coneixerem el parc de la Villete, que mai hi hem parat en altres visites a la ciutat.

La veritat es que hi ha un tros pero el fem sense adonar-nos, anar fent fotos i rient sens fa curt.

Visitem la ciutat de les ciències i la geode e intentem trobar el Zenith i la ciutat de la musica. Esta fatalment indicat. Sort del mapa.

Un cop al Zenith, els Kool and the gang estan assajant o fent proves de so. Intentem trobar una porta oberta pero missió impossible, això no es com els camps de futbol que sempre trobes una porta oberta. Ens conformem escoltant-los des de fora.

Després caminada fins fora el parc i dinem.

Metro i ens plantem en un no res a Montmatre i caminem fins al Molino, visitant algunes de les botigues de la zona, curioses si mes no.

Des de el Moulin rouge ens endinsem a Montmatre pero veient el nivell de les pujades millor agafar el funicular. Ja baixarem a peu.

La targeta Paris visite també ens serveix per el funicular. Cua increïble per comprar bitllets per el funicular que ens estalviem. En un plis som a dalt.

Aquí dalt, al Sacre cour, hi ha mes gent que a les rambles i a la sagrada família junts, a mes hi ha una fira de vins i ja es el no va mas.

Foto de la J

Comencem a baixar i la pl. Del teatre igual de a tope, mes a baix la cosa es normalitza una mica i ens sentim be en aquest barri.

Desprès ja decidim anar cap el barri llatí a prendre alguna cosa. Primer un pub Irlandès, molt llatí no era i com a tot Paris no es pot fumar. Decidim buscar un altre amb terrassa.

Després d’alguna copeta, sopem a un altre terrassa i cap el hotel, encara sortim per el barri a prendre algo mes.

0 Comentaris